Andreas Samaris için flaş iddia!

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı veren Galatasaray, gelecek sezon için transfer çalışmalarına şimdiden başlamış gibi görünüyor. Teknik direktör Fatih Terim'in sürekli olarak dile getirdiği revizyon hareketine başlayan ve bu nedenle ara transfer dönemini de oldukça hareketli geçiren Sarı Kırmızılılar ile ilgili Yunan basınından gündeme bomba gibi düşen bir transfer iddiası geldi. 

Yunanistan'da yayım yapan Metrosport adlı internet sitesinde yer alan haberlere göre; Galatasaraylı yetkililerin, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Benfica'da forma giyen Andreas Samaris'in peşinde olduğu iddia edildi. Portekiz ekibiyle olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan 29 yaşındaki orta saha oyuncusuyla görüşmelerin gerçekleştiği ve devre arasında Galatasaray'a transfer olan Kostas Mitroglou'nun da bu transferde kulübüne yardımcı olduğu da haber içeriğindeki iddialar arasında yer alıyor. Yunan golcünün hem vatandaşı hem de Panionios, Olimpiakos ve Benfica'dan takım arkadaşı olan Samaris'in yeni sezonda Galatasaray'a gelmesi için aracı olduğu kaydedildi.

Öte yandan piyasa değeri 6 milyon euro olarak gösterilen yıldız ismin Benfica'yla sözleşme yenilemesinin de ekonomik nedenlerden ötürü zor olduğu öğrenildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0