Cesare Prandelli'den dikkat çeken Sinan Gümüş açıklaması!

Galatasaray'da kalıp kalmayacağı papatya falına dönen ve sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Sinan Gümüş için transfer iddiaları bitmek bilmiyor. İtalyan basınına göre Genoa ile görüşen 25 yaşındaki gurbetçi oyuncu için İtalyan ekibinin teknik direktörü Cesare Prandelli açıklamalarda bulundu.

İtalyan basınında yer alan haberlere göre; Galatasaray'la sözleşmesi sezon sonunda sona ermesine rağmen hala yeni sözleşme imzalamayan ve teknik direktör Fatih Terim tarafından rotasyonda değerlendirilen Sinan Gümüş, gelecek sezon için İtalyan kulübü Genoa ile anlaşmak üzere.. Konuyla ilgili olarak geçtiğimiz günlerde Telenord kanalına röportaj veren Genoa teknik direktörü Cesare Prandelli, kendisine yöneltilen bir soru üzerine Sinan Gümüş için "Kendisi birlikte çalıştığım bir çocuktu. Galatasaray'a Almanya'dan gelmişti. İş ciddiyeti yüksek, kaliteli, çok koşan ve harika bir sol ayağa sahip bir futbolcu.. Son zamanlarda kendisini çok izlemedim ancak onunla çalışmıştım. Sinan, çok ciddi ve profesyonel bir futbolcu. " ifadelerini kullandı.

Bir dönem Galatasaray'da da görev yapan İtalyan teknik adamın bu açıklamaları, Genoa kulübünün Sinan'la gerçekten ilgilendiği ve işin artık resmiyete kaldığı şeklinde yorumlandı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0