Diğerleri iyi oynayınca Fernando dışarıda kaldı..

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim tarafından son haftalarda maç kadrosunda 'sakatlığı' sebebiyle yer almayan Fernando hakkında flaş bir iddia gündeme geldi. İyileşmesine ve antrenmanlarda takımla çalışmalara başlamasına rağmen Brezilyalı yıldız oyuncunun teknik direktör Fatih Terim tarafından kadroda düşünülmediği ortaya çıktı..

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Avrupa Ligi'nde oynanılan Benfica serisi sonrasında teknik direktör Fatih Terim'in gözünden düşen ve sakatlığı sebebiyle bir süredir takımdan ayrı kalan Fernando'nun neden forma giyemediği ortaya çıktı. İyileşmesine rağmen haftalardır maç kadrosuna alınmayan yıldız oyuncunun bu durumu, teknik heyet tarafından gözden çıkarıldığı ve sezon sonu için biletinin kesildiği yorumlarını da beraberinde getirmişti. İşin aslının farklı olduğu ortaya çıktı..

Teknik direktör Fatih Terim’in, orta alanda görev yapan Brezilyalı futbolcuyu aynı bölgede görev yapan takım arkadaşlarının yükselen formu nedeniyle son haftalarda tribüne gönderdiği belirtildi. Sakatlığının geçip takımla çalışmalara başlamasına rağmen Erzurum, Antalya ve Bursa karşılaşmalarında kadro dışı kalan 31 yaşındaki Brezilyalı yıldız futbolcunun, kendi bölgesinde oynayan takım arkadaşları Ryan Donk, Badou Ndiaye, Selçuk İnan ve Younes Belhanda gibi isimlerin formda olması nedeniyle bu dönemde görev alamadığı belirlendi. 14 yabancıdan 2’sinin maç kadrosuna giremeyecek olması ve diğer bölgelerdeki alternatifsizlik de diğer bir etken olarak ortaya çıktı.

Teknik direktör Fatih Terim, takımının ligde oynadığı son karşılaşmalarda sakatlığı bulunan Japon sol bek Yuto Nagatomo dışında Fernando’yu tribüne gönderirken, orta sahadaki alternatif fazlalığının diğer bölgelerde geçerli olmaması, Brezilyalı futbolcunun şanssızlığı oldu. Kostas Mitroglou ve Martin Linnes gibi ilk 11'de tercih edilmeyen ama kulübede bulunan yabancılar ise alternatifsizlik yüzünden kadroda kaldı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0