Ahmet Çalık ayrılmak istiyor..

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, sezon içerisinde sürekli olarak dile getirdiği revizyon için şimdiden çalışmalar başladı. Deneyimli teknik adam gelecek sezon için kadroda düşünmediği isimleri de belirlerken, 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan 25 yaşındaki savunma oyuncusu Ahmet Çalık da şimdiden kulüp aramaya başladı.

Takvim gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da forma şansı bulmakta zorlanan ve takımın dördüncü stoperi konumunda bulunan Ahmet Çalık, sezon sonunda takımdan ayrılmaya karar verdi. 25 yaşındaki savunma oyuncusunu Okan Buruk yönetimindeki Çaykur Rizespor ısrarla isterken, teknik direktör Fatih Terim gelecek sezon için altyapıdan yetişen genç oyuncu Gökay Güney'i kadroda rotasyonda kullanmayı düşünmesi nedeniyle bu ayrılığa sıcak bakıyor. Bu sezon devre arasında Sparta Prag'dan kiralanan Semih Kaya'nın bir yıllık daha opsiyonunun olması da bu transferi mantıklı kılan sebepler arasında yer alıyor. 

Semih'in takımda kalma ihtimaliyle birlikte Gökay Güney'in de rotasyonda olması düşüncesiyle takımda beşinci stoper olması muhtemel olan Ahmet Çalık, yakın çevresine "yattığı yerden para kazanmak istemediğini" belirterek, düzenli olarak forma giyebileceği bir takıma gitmek istiyor. 2017 yılında devre arasında Gençlerbirliği'nden transfer edilen Ahmet, bu sezon ligde ve kupada toplamda 11 maçta görev yaptı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0