Terim kulübeye döndü, 20 puan topladı!

Süper Lig'de son 8 haftaya zirvenin 6 puan uzağında giren Galatasaray, şampiyonluk yolunda bir çok önemli maçını iç sahada oynarken; ligin ikinci yarısında kulübeye dönen teknik direktör Fatih Terim'in etkisi puan tablosunda ciddi şekilde hissediliyor. 

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in yedek kulübesinde olması, şampiyonluk mücadelesi veren takımına ciddi bir itici güç olmuş durumda.. Süper Lig'de ligin ilk yarısında Ali Sami Yen Arena'da oynanılan Fenerbahçe derbisi sonrasında Türk futbol tarihinde rekor bir ceza alan ve 10 maç takımından uzak kalan Terim, görevini yardımcıları Levent Şahin ve Ümit Davala'ya emanet etmişti. Terim'in cezalı olduğu 7 lig karşılaşmasında 3 galibiyet - 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Galatasaray bu süreçte 9 puan kaybederek zirve yarışında önemli bir yara almıştı. 

Ligin ikinci yarısının başlamasıyla birlikte kulübeye geri dönen İmparator, ilk olarak Göztepe deplasmanında kulübedeki yerini aldı. İzmir'de zor şartlar altında oynanılan karşılaşmadan tek golle galip ayrılan Galatasaray, ligde devam eden sekansta 7 maçta 5 galibiyet - 2 beraberlik elde etti. Terim'in kulübede olduğu 8 maçta 20 puan toplayan Aslan, ligin ikinci yarısında mağlubiyet yüzü görmezken şampiyonluk yarışında da Başakşehir'i kovalamaya devam etti. Kupada yoluna yarı finalde devam eden Galatasaray, ligde de mutlu sona ulaşarak duble yapmak istiyor. Galatasaray sezon sonunda mutlu sona ulaşması halinde teknik direktör Fatih Terim yönetiminde 8. lig şampiyonluğunu elde edecek ve Türk spor tarihinde önemli bir başarıya imza atacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0