Scoutların gözdesi Marcao..

Ara transfer döneminde teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda Galatasaray'a transfer olan Marcao gösterdiği performansla kısa sürede dikkatleri üzerine çekerken, Avrupalı takımların da radarına girdi. İtalyan devi Roma'nın yetkililerinin Brezilyalı genç savunmacıyı takip ettiği ve sezon sonu için izlediği belirtildi.

Takvim gazetesinin haberine göre; Galatasaray'ın devre arasında Portekiz temsilcisi Chaves'den transfer ettiği Marcao'nun bir süredir İtalyan devi Roma tarafından takipte olduğu öğrenildi. İtalyan  kulübünün scoutların 22 yaşındaki oyuncuyu 3 kez izlediği ve hakkında rapor hazırladığı öğrenildi. İtalyan medyası da Roma'nın sezon sonunda Marcao için teklif yapmaya hazırlandığını kaleme aldı.

FATİH TERİM'İN BANKOSU
Roma'nın sezon sonunda Galatasaray'ın kapısını çalacağı bildirildi.. Teknik direktör Fatih Terim'in bankoları arasında yer alan genç savunmacının Çizme'ye transferi şimdilik zor gözüküyor ancak İtalyan temsilcisi Roma astronomik bir transfer teklifiyle masaya oturursa Sarı-Kırmızılı yöneticilerin 'Olur' mesajı vereceği belirtildi. Marcao, devre arasında Galatasaray'a geldikten sonra gösterdiği performansla göz doldurdu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0