Mehmet Demirkol: Bu haber manşet olmalı!

Her milli takıma geçişinde zaman zaman Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde dahi maaşı gündem konusu olan Fatih Terim, 2016 yılında Türkiye Milli Takımı'yla yolları ayrıldıktan sonra TFF'den alacağı tazminatı çocuk esirgeme kurumuna bağışlayacağı geçtiğimiz günlerde avukatı tarafından açıklanmıştı. beIN Sports yorumcusu Mehmet Demirkol, alacağı tazminatı Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağışlayacak olan Fatih Terim'in federasyondan aldığı bu tazminatın hakkı olduğunun ve mahkemece alınmış bir karar olduğunu söylerken, sadece bir cümleyle geçiştirenleri de eleştirdi.

BU HABERİN MANŞET OLMASI LAZIM
Bu haberin manşet olması lazım.. Fatih Terim'in tazminatı spor sayfalarının manşetinde değil, tüm gazetelerin sür manşetinde konu oldu. Tabii ki belirli bir para kazanan herkes benim bildiğim, söylemeden etmeden bağış yapar ve bu bir ahlaki kuraldır. Herkes yapıyor ama ben spor camiasında böyle tek kalemde 6 milyon lira duymadım hiç.

Ayrıca, bir şey daha söyleyeceğim. Bu durum nasıl oluyor da sadece bir gazetede, bir kutu içinde haber oluyor? Çünkü Rezan Epözdemir'e ulaşmak zor değil, medyatik bir avukattır. Bütün o ayrılık sürecinde "Vay sen bunu nasıl yaparsın" diye eleştirip, haberlerde, gündemde tepeye çıkartıp ve yerden yere vurarak, Fatih Hoca'nın magazinsel durumunu bir kenara koyarak hakkı olan tazminatın ve mahkeme kararını günlerce eleştirenler.. Mahkeme diyebilirdi, "kardeşim sen sözleşmeye aykırı şu davranışlarda bulunduğundan dolayı sana tazminat verilmeyecek" ama demedi. Tam tersi, haklı buldu ve tazminatı hak ettiğine karar verdi. Büyük kavgalar oldu, adam alıyor parayı ve minimum 6 milyon Lira.. Bunu da tek kalemde Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağışlıyor. Bu büyük bir haber değil mi? Vallahi bravo, tebrik ediyorum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0