Deniz Türüç adım adım Galatasaray'a geliyor!

Gelecek sezonun planlamasına şimdiden başlayan Galatasaray, Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'da forma giyen Deniz Türüç'ü kadrosuna katmak istiyor. Sarı-kırmızılılar, Fatih Terim'in ısrarla istediği milli futbolcu için girişimlerine başladı. 

Takvim gazetesinin haberine göre; Kadro planlamasında sezon sonu büyük bir değişim yaşayacak olan Galatasaray'da Fatih Terim'in ilk hamlesi Kayserispor'da forma giyen Deniz Türüç olacak. Sol ayağını kullanan ve orta sahanın sağında görev yapan 26 yaşındaki Deniz Türüç, hem Türk pasaportu taşıması hem de hücum hattında joker olması nedeniyle öne çıktı. Galatasaray ile geçtiğimiz günlerde adı anılan Kayserispor'un yıldızı Deniz Türüç hakkında pekiştirici bir iddia daha atıldı.

Antrenörlük kariyerine Galatasaray'da başlayan ve şu anda teknik direktörlük yapan Cenk Özcan, 26 yaşındaki futbolcunun sezon sonunda sarı-kırmızılı kulübe transfer olabileceğini söyledi. Özcan, Beşiktaş'a bu hafta gol atan Türüç için, "Çok iyi bir oyuncu ve çok ciddi şekilde Galatasaray'a sezon sonunda gideceği yönünde söylentiler var." dedi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0