Diagne için Terim kolları sıvadı..

10 milyon Euro bonservis bedeliyle devre arasında Galatasaray'a transfer olan Mbaye Diagne forma giydiği ilk 5 maçta ortaya koyduğu performansla eleştirileri üzerine çekerken, teknik direktör Fatih Terim yıldız oyuncuyu korumak için harekete geçti. Deneyimli teknik adam, fizik olarak hazır olmayan Senegalli oyuncuyu kondisyoner Bartali'ye emanet ederken, mental olarak hazırlanması açısından da oyuncusuna özel bir terapist tutulmasını istedi.

Galatasaray'da uzun süren forvet transferi hasretini devre arasında Kostas Mitroglou ve Mbaye Diagne hamleleriyle dindiren camiada, gelen isimlerin geride kalan 5 hafta sonunda takıma katkısı eleştirilerin yükselmesine sebep oldu. Galatasaray formasıyla 5 maçta sadece 1 gol atabilen Mbaye Diagne'nin özellikle saha içi ve saha dışındaki davranışları dikkatleri üzerine çekerken, 10 milyon Euro gibi yüksek bonservis bedelinin altında Senegalli oyuncunun mental olarak ezildiği görüşü ortaya çıktı. Oyuncusunu her fırsatta korumaya çalışan teknik direktör Fatih Terim ise, son olarak Erzurum deplasmanında oyuna girdikten sonra fizik olarak etkisiz bir görüntü çizen Mbaye Diagne için kolları sıvadı.

Deneyimli teknik adam ilk olarak İtalyan kondisyoner Bartali'den detaylı rapor isterken, Senegalli oyuncunun fizik durumunun takım arkadaşlarının oldukça gerisinde olduğu ortaya çıktı. Bu nedenle Diagne için özel çalışmalar hazırlanmasını talep eden Terim, oyuncusunun son günlerde mental olarak sıkıntı yaşadığını düşünmesiyle birlikte sağlık heyetinden özel bir terapist bulmalarını istedi. Hatırlanacağı üzere, geçtiğimiz sezonun sonlarına doğru teknik direktör Fatih Terim mental olarak sıkıntılı günler geçiren Brezilyalı savunma oyuncusu Maicon için de terapist desteği verdiklerini açıklamıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0