Deniz Türüç'ün bonservisi belli oldu: 5 milyon Euro!

Teknik direktör Fatih Terim'in raporu ve talepleri doğrultusunda gelecek sezon kadrosunda revizyona devam edecek olan Galatasaray'da öncelikli hedeflerden birisi, yerli oyuncu kalitesini yükselterek kadro derinliği sağlamak.. Adı uzun süredir Galatasaray ile anılan Kayserispor forması giyen 25 yaşındaki Deniz Türüç transferdeki ilk adaylardan birisi olurken, yetenekli oyuncunun fiyatı da belli oldu: 5 milyon Euro!

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Hollanda’nın Go Ahead Eagles takımından gelen ve her sezon üzerine koyarak devam eden Kayserispor'un başarılı oyuncusu Deniz Türüç yine transferin gözdesi haline geldi. Galatasaray başta olmak üzere Hollanda’dan da birkaç takımla ciddi şekilde anılmaya başlayan Deniz’in gelecek sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini göz önünde bulunduran Kayserispor Yönetimi de kararını verdi. Geçtiğimiz dönemlerde bonservis bedeli 10 milyon Euro olarak açıklanan futbolcunun transfer ücreti bu kez daha düşük belirlendi. 26 yaşındaki Deniz için Kayserispor gelen teklifler için 5 milyon Euro talep edecek ve buna göre gelecek resmi teklifler kabul edilecek. 

Sezonun ilk yarısında yaşadığı sakatlık sorununu atlatan ve tam olarak kendisini bulan başarılı oyuncu 3 gol, 4 asistlik performansıyla sezonun öne çıkan isimlerinden biri oldu. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0