Milli arada Emre Akbaba mesaisi..

Galatasaray'ın sezon başında ezeli rakibi Fenerbahçe'nin elinden aldığı ancak ligin 7.haftasında oynanılan Erzurum BŞB karşılaşmasında yaşadığı sakatlık nedeniyle tam 13 hafta formasına hasret kalan Emre Akbaba, ligin son bölümünde yeniden takıma katıldı. Şampiyonluk yolunda her oyuncusuna daha fazla ihtiyacı olan teknik direktör Fatih Terim, liglere verilen 20 günlük arada yıldız oyuncunun eski günlerine dönmesi için ekibiyle birlikte mesai yapacak.

Aytemiz Alanyaspor’dan sezon başının en flaş transfer hamlesi olarak kadroya katılan Emre Akbaba, yeni takımına ve arkadaşlarına tam uyum sağlarken 7. haftada talihsiz bir sakatlık yaşamıştı. Tarak kemiği kırılan başarılı futbolcunun tedavi süreci tam 13 hafta sürdü. Beklenenden erken sahalara dönen ve iyileştikten sonra 4 maçta sahne alan Emre Akbaba’ya milli ara ilaç gibi geldi. Şenol Güneş tarafından Euro2020 elemeleri kapsamında oynanacak maçlar için milli takıma da çağrılmadığı için Florya’da izin yapmadan çalışmalarına devam eden Galatasaray'ın genç yıldızı, teknik direktör Fatih Terim’in hazırlattığı özel programın dışında ekstra antrenmanlarla da kendisini güçlendiriyor.

Bu sezon Süper Lig’de 10 kez takımının formasını giyebilen Emre, 2 gol - 1 asistlik katkı sağlarken, Şampiyonlar Ligi’nde grubun ilk maçında Lokomotiv Moskova maçında ise 1 asist yapmıştı. Kupada ise 1 gol var. 26 yaşındaki futbolcu milli arada eski formuna kavuşarak, şampiyonluk yolunda ligin kalan bölümüne damga vurmak için elinden geleni yapıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0