Yunus Akgün takip ediliyor..

Teknik direktör Fatih Terim tarafından bu sezon A takım kadrosunda görevlendirilen Galatasaray'ın genç oyuncusu Yunus Akgün, liglere verilen arada milli takımla Avrupa Şampiyonası için boy gösteriyor. U19 Milli Takım'da görev yapan genç oyuncu Elit Tur karşılaşmalarında görev yaparken, İtalyan ekibi Fiorentina ve Belçika kulübü Anderlecht'in gözlemcilerinin yakın markajında..

Galatasaray'da bu sezon başında Ozan Kabak ile birlikte A takımda yer alan ve teknik direktör Fatih Terim tarafından maçlarda süre bulan Yunus Akgün gösterdiği performansın yanı sıra yetenekleri ve potansiyeli ile dikkat çekiyor. 18 yaşındaki kanat oyuncusu bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde de olmak üzere Süper Lig'de bir çok maçta kenardan oyuna dahil oldu ve Ziraat Türkiye Kupası'nda neredeyse takımın ilk 11'inde çıkan isimlerin başında geldi. Teknik direktör Fatih Terim'in çok şey beklediği Yunus için devre arasında gelen teklifler rededilirken, Avrupalı kulüplerin genç oyuncuya karşı ilgisi devam ediyor.

UEFA U19 Avrupa Şampiyonası Elit Tur karşılaşmalarında İskoçya’ya 3-1 yenildiğimiz ilk maçta onbirde görev yapan Yunus için Fiorentina ve Anderlecht kulübünün scoutları ayrıntılı bir rapor hazırlarken, genç oyuncu ev sahibi Portekiz’le oynanacak maçta bir kez daha görücüye çıkacak. 

2020 yılına kadar Galatasaray ile sözleşmesi bulunan 2000 doğumlu Yunus Akgün bu sezon çeşitli kategorilerdeki karşılaşmalarda toplamda 20 maçta görev yaptı ve 5 gol - 3 asistlik performans sergiledi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0