Başkan Cengiz ibra turuna çıktı!

Galatasaray’da herkesin gözü kulağı, yarın yapılacak kritik Mali Genel Kurul toplantısında.. Geçen yıl olağanüstü seçimde Dursun Özbek'i devirerek göreve gelen ve sezon sonunda olağan seçimde de başkanlık görevine getirilen Mustafa Cengiz ve yönetimine karşı son dönemde ciddi bir muhalefet oluştu. 

Yarın gerçekleştirilecek olan Genel Kurul öncesinde yapılan son Divan Kurulu toplantısında gergin anlar yaşandı. Özellikle de son dönemde bazı üyelerin disipline sevk edilmesi nedeniyle başkan Mustafa Cengiz’e karşı başta eski başkan Duygun Yarsuvat olmak üzere camianın ciddi bir bölümünden sert tepkiler geldi. Ancak muhalefet kanadının sesinin yükseldiği kadar, camiada Cengiz'i destekleyen önemli bir kesim var. Kulüp üzerinde çok fazla söz hakkı olmasa da, taraftarın da büyük kısmı Cengiz'i destekleyenler arasında yer alıyor.

Galatasaray'da kulislerde tüm bunlar yaşanırken, başkan Cengiz yarın yapılacak Mali Genel Kurul’da yaşanabilecek ibra edilmeme tehlikesinin önüne geçmek için yoğun bir şekilde görüşmeler gerçekleştiriyor. Mustafa Cengiz ve yöneticiler, camianın ileri gelenleriyle toplantılar yaparak ibra konusunda destek istedi. Muhalefetin de benzer şekilde toplantılar düzenlediği öğrenildi. Kısacası, yarın yine Galatasaray'ı oldukça ateşli bir Genel Kurul bekliyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0