Emre'nin performansı Terim'i memnun etti..

Sezon başında Alanyaspor'dan büyük umutlarla transfer edilen ancak ligin 7.haftasında sakatlanarak 4 ay sahalardan uzak kalan Emre Akbaba, liglere verilen milli arada kendisine hazırlanan özel program dahilinde çalışırken gösterdiği performans ve gelişimle teknik direktör Fatih Terim'i memnun etti.

Liglere verilen 21 günlük arada Florya'da adeta devre arası kamp dönemi gibi fiziksel anlamda özel bir program uygulayan Emre Akbaba gösterdiği performans ve istekli oyunuyla teknik direktör Fatih Terim'i memnun ederken; 25 yaşındaki yetenekli oyuncunun Ümraniyespor ve İstanbulspor ile oynanılan hazırlık maçlarındaki performansı da sezonun en kritik virajına girildiği sırada kadro derinliği açısından İmparator'un elini rahatlatacak cinsten.. Milli arada oyuncusunun kondisyonunu geri kazanması açısından Ümraniyespor ve İstanbulspor ile oynanılan maçlarda 90 dakika sahada kalmasını sağlayan Terim'in bu hamlesinin karşılığını almasından ve Emre'nin kondisyon seviyesinin takımla aynı seviyeye çıkmasından dolayı mutlu olduğu belirtildi.

Emre Akbaba ile özel bir görüşme yapan Fatih Terim, sezonun son bölümünde kendisine ihtiyacı olduğunu ifade ederken, hem antrenmanlarda hem de hazırlık maçlarındaki performansından dolayı Emre'yi kupada oynanacak olan Malatyaspor karşılaşmasında ilk onbirde sahaya sürmesi bekleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0