Fatih Terim: Cristiano Ronaldo olağanüstü bir oyuncu..

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Juventus-Atletico Madrid maçını takip etmek için gittiği Torino'da, SkySports'un muhabiri Di Marzio'ya açıklamalarda bulundu. İtalya'nın kendisi için ikinci ev olduğunu belirten deneyimli teknik adam, Gattuso'yu çok sevdiğini de belirtti. 

Fatih Terim'in açıklamaları şu şekilde:
Atletico Madrid ilk maçta önemli bir skor aldı. Atletico, iyi savunmacı bir takım. Ancak Ronaldo ve arkadaşları da bu sezon çok formda ve geri dönüş için motiveler. Taraftarların yardımıyla Juventus'un bu akşam Atletico Madrid'e çok zorluk çıkaracağını düşünüyorum.  Cristiano Ronaldo olağanüstü bir oyuncu. Bu gece onun gecesi olabilir. 


GATTUSO'YU ÇOK SEVERİM
Gennara Gattuso'yu çok severim. Yakın zamanda onu ziyaret ettim ve onunla konuştum. Tecrübe kazanıyor ve önünde büyük bir kariyer var.

İmparator sözlerini "İtalya benim ve ailem için ikinci ev.." diyerek noktaladı. 

DEV RANDEVU 23.00'DA
Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçı olan Juventus-Atletico Madrid karşılaşmasını saat 23.00'te oynanacak. İlk maçı Atletico Madrid sahasında Jose Gimenez ve Diego Godin'in golleriyle 2-0 kazanmayı başarmıştı. İspanyollar karşılaşmayı 3 farklı kaybetmedikleri takdirde çeyrek finale yükselen taraf olacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0