Fatih Terim, Torino'da!


Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Şampiyonlar Ligi son 16 turunda oynanacak olan Juventus-Atletico Madrid maçını tribünden takip edecek.

Fatih Terim, Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçı olan Juventus-Atletico Madrid karşılaşmasını izlemek için Torino'ya gitti. Deneyimli çalıştırıcı, saat 23.00'da oynanacak olan dev randevuyu tribünden takip edecek.

AVANTAJ İSPANYOLLAR'DA
İlk maçı Atletico Madrid sahasında Jose Gimenez ve Diego Godin'in golleriyle 2-0 kazanmayı başarmıştı. İspanyollar karşılaşmayı 3 farklı kaybetmedikleri taktirde çeyrek finale yükselen taraf olacak.

İTALYA'DA ÇALIŞMIŞTI
Başarılı teknik adam 2000-2001 sezonunda İtalya'da Fiorentina'da görev almış ve Mor Menekşeler'in başında çıktığı 28 karşılaşmada 10 galibiyet, 11 beraberlik almıştı. Fatih Terim yönetiminde Fiorentina, İtalya Kupası'nda finale yükselmişti. Deneyimli teknik adam final maçı öncesinde görevinden istifa etmişti.

Floransa temsilcisi 2017 yılında Fatih Terim'e plaket vererek onure etmişti.

Fatih Terim, Fiorentina'da gösterdiği başarılı performansın ardından İtalyan devi Milan'ın başına getirilmişti. Milano ekibinin başında çıktığı 13 maçta 8 galibiyet, 3 beraberlik alan başarılı teknik adam, şok bir gelişmeyle görevden alınmıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0