Fatih Terim'den uyarı: Şampiyonluğa odaklanın!

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in ikinci döneminin idari açıdan ibra edilmemesi sonrası camiada yaşanan şokun oyunculara yansımaması için teknik heyet ekstra mesai harcıyor.

Sporx'in haberine göre; Mevcut yönetimin idari yönden ibra edilmemesinin ardından bu durumun şampiyonluğa oynayan futbol takımına da sirayet edeceği düşünülse de Fatih Terim konuya bizzat müdahale etti ve Florya'da antrenmanlarını sürdüren futbolcular ile görüşme gerçekleştirdi. Dün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde oynanan Ümraniyespor maçının ardından futbolcuları ile görüşen Terim'in "Biz işimize bakacağız, kimsenin aklında en ufak bir soru işareti oluşmasın, kaygılanmayın. Tek bir hedefimiz var, o da şampiyonluk. Kendinizi yalnız bırakılmış hissetmeyin, aksine şimdi çok daha güçlü olmak zorundayız ve kimseye nasip olmayacak taraftarımız arkamızda.." ifadelerini kullandığı öğrenildi.

TERİM'DEN YAKIN TAKİP
Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in yardımcısı ve takımın iletişim sorumlusu Aslı İşliel de cumartesi günü  genel kurulunu takip eden kişiler arasındaydı. İşliel kongrede yaşanan tüm süreci teknik direktör Terim'e aktardı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0