ÖZEL HABER | Galatasaray’da ilk aday belli oldu!

Hafta sonu gerçekleştirilen genel kurulda mevcut başkan Mustafa Cengiz ve yönetiminin mali açıdan ibra edilmesine rağmen idari açıdan ibra edilmemesi Galatasaray’da yeni bir kaosu beraberinde getirirken, gerçekleştirilmesi beklenen olağanüstü seçim için kulis çalışmaları başladı. Bir önceki seçimde başkan adaylarından Dursun Özbek ve Ozan Korkut’un adaylığını açıklaması beklenirken, sürpriz bir isim gündeme geldi. 2015-2018 yılları arasında GSYİAD başkanlığı yapan Metin Öztürk’ün bir süredir seçim çalışması yaptığı ve olağanüstü seçime aday olması bekleniyor.

2015 yılında gerçekleştirilen. GSYİAD seçimlerinde dönemin başkanı Dursun Özbek ve Divan Başkanı İrfan Aktar’ın desteğini alarak başkanlık yarışını kazanan Öztürk, geçen sene yapılan olağan seçime de tek aday girmiş ve 2021 yılına kadar başkanlığını sürdürmeye hak kazanmıştı. Ancak geçen yıl Mayıs ayında kulüpte yapılan olağan seçimlerde Dursun Özbek’in listesinde yer alan Öztürk, seçim çalışmaları nedeniyle başkanlık görevini kıdemli yardımcısı İbrahim Hatipoğlu’na devretmişti. Ocak ayında gerçekleştirilen olağanüstü seçimlerde Dursun Özbek’i deviren Mustafa Cengiz, geçen sene Mayıs ayında yapılan seçimlerde  seçim yarışını kazanmıştı.

****
FCN BLOG ÖZEL HABERİDİR
KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0