Fernando Muslera: Emin adımlarla gidiyoruz!

Ligin 26. haftasında oynanan Bursaspor maçı sonrasında başarılı kalecimiz Fernando Muslera yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Bizim için çok önemli bir maçtı. Rakibimizin kaybı vardı ama kesin 3 puan istiyorduk. İlk yarıda beklentimizin çok uzağındaydık, 2-0 geriye düştük. Bir kontra atak, 2. gol çok iyi bir goldü. Soyunma odasında, buradan kesinlikle davranışımızı değiştirerek çıkmamız gerektiğini söyledik. Galatasaray bu değildi. İlk yarıda ne konuştuysak, uygulama şansı bulduk ve iyi bir galibiyet geldi.

Kalecisiniz, 10 kurtarış da, 10 hata da yapabilirsiniz. Her sektörde hata olabilir. Benim burada olma amacım takımıma yardımcı olmak, el verebilmek. Böyle olunca ben gece rahat uyuyabiliyorum.

Şampiyonluk şansımız devam ediyor, rakibimizin arkasında emin adımlarla gidiyoruz. Bizim de, onların da maçları var. Galatasaray hep önde olmalı. Sezon bittiğinde, şampiyon oluruz olmayız ama alnımız açık şekilde sezonu bitiririz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0