Ryan Donk: Galatasaray'a aşığım!

Süper Lig'in 26. haftasında Bursaspor ile karşılaşan Galatasaray ilk yarıyı 2-0 geride kapatırken ikinci yarı 2-3'lük skor ile muhteşem bir geri dönüşe imza attı. Bu maç ile birlikte bir senelik sözleşme opsiyonu devreye giren Ryan Donk ise yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Öncelikle bütün takım arkadaşlarımı tebrik etmek istiyorum. Son dakikaya kadar inanılmaz mücadele eden bir Galatasaray vardı. Tabii ki kolay değil 2-0’dan geri dönmek. VAR sisteminin de bize bu maçta mutlaka yardımı oldu. 3-2’den sonra sahanın her yerinde 3 puanı savunan Galatasaray vardı. Bu tür maçlarda geri gelmek kolay değildir. Mücadele gücü; hırsı, isteği, o ruhu ortaya koyabilmekti. Bugün tüm takım arkadaşlarımla beraber son saniyeye kadar o hırsı, o isteği ortaya koyduğumuz için çok mutluyuz. Sevdiğim, tabiri caizse aşık olduğum kulüpte 1 sene daha oynayacağım. Bu çok büyük bir başarı. Benim için çok büyük bir mutluluk. Ümit ediyorum ki bu sene ve seneye de önemli başarılara imza atarım.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0