Fernando Muslera turnuva için Çin'e gidiyor..

Süper Lig'de haftanın kapanış maçında Bursa deplasmanından 3 puanla ayrılan Galatasaray'da milli takımlarına çağrılan oyunculardan birisi de Urugaylı file bekçisi Fernando Muslera oldu. Uzun süredir Uruguay milli takımının kalesini koruyan yıldız oyuncu milli takım forması altında 18-26 Mart tarihleri arasında Guangxi Spor Merkezi'nin ev sahipliği yapacağı Çin Kupası'nda mücadele edecek.

Ligde şampiyonluk yarışı veren Galatasaray'ın yıldız ismi Fernando Muslera, milli arada ülkesiyle önemli bir hazırlık turnuvasında boy gösterecek. Uruguay milli takımının en önemli isimlerinden birisi olan ve 2018 Dünya Kupası'nda gösterdiği performansla dikkat çeken 33 yaşındaki Muslera, milli arada Çin'in yolunu tutuyor. Ev sahibi Çin'in yanı sıra Özbekistan, Tayland ve Uruguay'ın yer aldığı Çin Kupası'nda şampiyon ünvanını korumak için sahaya çıkacak olan Uruguay'da teknik direktör Oscar Tabarez kadroyu açıkladı. Tabarez turnuvada Fernando Muslera'ya kaleyi emanet ederken, Diego Godin - Jimenez - Martin Caceres - Torreira - Bentancour - Valverde - Luis Suarez gibi önemli isimleri de kadroya dahil etti. 

Fernando Muslera'nın kalesini koruyacağı Uruguay geçen sene katıldığı Çin Kupası'nda yarı finalde Çek Cumhuriyeti'ni mağlup etmesinin ardından finalde Galler'i tek golle mağlup ederek şampiyonluk sevinci yaşamıştı. Tabarez'in öğrencileri, şampiyon ünvanını korumak için bir kez daha Asya'nın yolunu tutarken, turnuvanın yarı finalinde Özbekistan ile karşılaşacaklar. Uruguay bu müadeleyi kazanması halinde Tayland - Çin eşleşmesinin galibiyle final oynayacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0