Galatasaray, Gonçalo Cardoso'yu istiyor!

Devre arasında kadrosunu Marcao, Luyindama gibi genç ve potansiyelli isimlerle takviye eden Galatasaray, sezon sonunda da bu transfer stratejisine devam edecek. Cimbom,18 yaşındaki Portekizli savunmacı Gonçalo Cardoso'yu gündemine aldı. 

Akşam gazetesinin haberine göre; Genç yaşına rağmen oynadığı futbolla bir hayli dikkat çeken ve Marcao transferi sebebiyle Portekiz futbolunu daha dikkatli takip eden Galatasaray scout ekibinin Cardoso’ya talip olduğu öğrenilirken, yetenekli savunma oyuncusunu İngiltere’den Watford ve Serie A devi İnter'in de radarına alması Gonçalo Cardoso transferi zora soktu. Futbola Panafiel alt yapısında başlayan ve sezon başında Boavista’ya transfer olan Cardoso 1,89’luk boyu ve güçlü fiziğiyle ön plana çıkarken, Portekizli teknik adam Lito Vidigal’in oyuncuya sürekli olarak şans vermesi Cadroso’nun gelişimine bir hayli katkı sağlıyor.

16 MAÇA ÇIKTI
Gonçalo Cardoso bu sezon kulübünde 16 resmi maçta forma giydi. Portekizli stoper bu maçlarda 3 sarı kart görürken 1 kere de ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü. Cardoso, Portekiz u19 milli takımının formasını da 3 müsabakada giydi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0