Galatasaray kışa hazırlanıyor!

Pazar günü deplasmanda BŞB Erzurumspor ile karşılaşacak olan Galatasaray, maç saati için yaptığı başvurunun reddedilmesinin ardından Erzurum'daki zorlu kış şartlarına hazırlanmaya başladı. Karşılaşma öncesinde Cumartesi günü öğle saatlerinde özel uçakla Erzurum'a hareket edecek olan takımımızda, teknik direktör Fatih Terim'in talimatı doğrultusunda seferberlik ilan edildi.

Ekim ayından beri iç sahadaki tüm maçlarını 13:30'da oynamasına ve yaklaşık 5 yıldır bu mevsimde iç saha maçlarını 18:00'den önce oynayan Erzurum'da federasyonun verdiği karar doğrultusunda 19:00'da oynayacak olan Galatasaray'da teknik heyet ve sağlık heyeti harekete geçti. Sağanak kar yağışı ve maç saatinde -12 derece beklenen hava sıcaklığı bilgisi sonrasında en ince detaylara kadar hazırlıklar başladı. 

Geçmiş yıllarda hemen hemen aynı şartlarda oynanılan Sivasspor - Trabzonspor karşılaşmasında sporcuların kulaklarında meydana gelen buz yanmasını referans alan Galatasaray'da oyuncular özel ekipmanlarla sahaya çıkacak. Oyuncuların sadece ekipman olarak değil, sağlık olarak da bu şartlara hazırlanmasını isteyen Fatih Terim'in talebi doğrultusunda oyuncuların yemek programında da değişiklikler gerçekleştirildi. Karbonhidrat ağırlıklı beslenecek olan Galatasaraylı oyuncular, sıvı ve vücut ısısında kayıp yaşamamak adına da özel içecekler tüketecek. Galatasaray sağlık heyeti ayrıca oyuncular için özel krem ve jel kullanırken, buzlu zemine özel olarak 3 farklı krampon seti takımla beraber Erzurum'a götürülecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0