Galatasaray kupa için sahada!

Galatasaray erkek voleybol takımı bugün kupa için İstanbul'da İtalya'nın Trentino takımını konuk ediyor. İtalya'da oynanan maçta 3-0 yenilgi alan Galatasaray, İstanbul'da taraftarının da desteğiyle kazanan taraf olmak ve kupayı kaldırmak istiyor.

Galatasaray erkek voleybol takımı, CEV Cup finali rövanş maçında İtalya’nın Trentino Itas takımını konuk edecek. İtalya’da oynanan ilk karşılaşmadan 3-0 mağlup ayrılan takımımız, rövanş maçında 26 Mart 2019 Salı günü saat 20:00’de son dünya şampiyonu Trentino Itas ile Burhan Felek Voleybol Salonu’nda karşılaşacak. Filenin Aslanları, ikinci maçı 3-0 ve 3-1 kazanması halinde altın set kuralı devreye girecek. Maçın hemen ardından oynanacak altın seti kazanan ekip CEV Cup şampiyonu olacak. Mücadele Galatasaray Televizyonu ekranlarından yayınlanacak.

10 TL’den başlayan karşılaşmanın biletleri, BiletWay aracılığıyla ve Burhan Felek Voleybol Salonu gişelerinden temin edilebilecek. Haydi Büyük Galatasaray taraftarı, kupa için hep birlikte Burhan Felek'e!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0