Kostas Mitroglou bekleniyor!

Yunanistan'ın Liechtenstein ile oynadığı maçta sakatlanan Mitroglou'nun durumu belirsizliğini koruyor. Daha sonra Bosna Hersek maçında da forma giyemeyen Yunan golcünün durumu Galatasaray'a döndükten sonra belirlenecek.

Milli takımda formasıyla sakatlık yaşayan Kostas Mitroglou'da belirsizlik devam ediyor. Perşembe günü İstanbul'a gelmesi beklenen Yunan forvetin MR'ı çekilecek. Ardından da yaşadığı sakatlığın boyutu ortaya çıkacak.

YUNANİSTAN'DAN YAPILAN AÇIKLAMA
Yunanistan'ın EURO 2020 grup elemeleri maçında Liechtenstein ile karşılaştığı maçın 23. dakikasında sakatlanan ve oyundan çıkan Galatasaray'ın forveti Kostas Mitroglou için Yunanistan'dan açıklama geldi.

Yunanistan Milli Takımı Teknik Direktörü Angelos Anastasiadi, oyuna devam edemeyen Mitroglou hakkında konuşurken ''Mitroglou'nun bacağında problem var. Şu an oynaması mümkün görünmüyor. Bosna Hersek maçında forma giyemeyecek.'' sözlerini kullandı.

GALATASARAY, İSTANBUL'A DÖNMESİNİ BEKLİYOR
Galatasaray ise Mitroglou için açıklama yaparken ''Yunanistan Milli Takımı'nda sakatlanan Konstantinos Mitroglou'nun durumu, oyuncumuzun İstanbul'a dönmesinin ardından yapılacak tetkiklerin ardından belli olacak.'' paylaşımında bulundu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0