İstanbulspor'u mağlup ettik

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak olan Galatasaray, müsabakanın hazırlıkları kapsamında bugün TFF 1. Lig ekiplerinden İstanbulspor ile karşılaştı. 

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde oynanan müsabakayı Galatasaray 31. dakika Emre Akbaba ve 34. dakikada Sinan Gümüş'ün attığı gollerle 2-0 kazandı. 

Sarı-kırmızılıların İstanbulspor karşısındaki maç kadrosu şu şekildeydi; İsmail Çipe (dk. 64 Batuhan Şen), Mariano (dk. 82 Emirhan Civelek), Ahmet Çalık, Sinan Gümüş (dk. 80 Ahmet Sivri), Ryan Donk, Emre Akbaba (dk. 85 Recep Gül), Fernando Reges (dk. 64 Gökay Güney), Semih Kaya (dk. 80 Kaan Arslan), Emre Taşdemir (dk. 46 Ömer Bayram), Celil Yüksel (dk. 46 Marcao), Muğdat Çelik (dk. 85 Batuhan Tekin).

SELÇUK İNAN TEDBİR AMAÇLI OYNAMADI 
Hafif ağrıları bulunan Selçuk İnan, tedbir amaçlı olarak maçta yer almazken oyuncumuz günü kendisi için hazırlanan özel program dâhilinde çalışarak tamamladı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0