Mehmet Demirkol: Akil adamların çıkıp, bütün taraftarı toplaması lazım. Bir barışa ihtiyaç var.

BeinSports yorumcusu Mehmet Demirkol, son günlerde yaşanan ibra kaosu ve camianın şu anki durumu ile ilgili yorumlarda bulundu.

"Liderlerin, liderler derken, akil adamların ortaya çıkıp konuşması lazım. İnan Kıraç'ın konuşması çok doğruydu." 

"İNAN KIRAÇ'A ŞEYTAN DENİR AMA..."

Demirkol, İnan Kıraç için "Arkadaki şeytan denir ama alakası yoktur," yorumunda bulunurken, "İnan Kıraç'a çok şey atfedilir, "Arkadaki şeytan" denir ama alakası yoktur. Liseyle ilgili de çok makul fikirleri vardı zamanında. Lisenin de "Halka açılması" gibi bir fikri vardı mesela. Yani, her şehirde bir Galatasaray Lisesi olması gibi. Bana da o zamanlar ters geliyordu ama şu an mantıklı geliyor mesela." ifadelerini kullandı.

"TARAFTAR, İYİ Kİ TERİM VAR! DEMELİ"

Mehmet Demirkol, bu tartışmaların futbol takımını etkilemeyeceği görüşünü savundu ve bunun sebebinin Fatih Terim'in takım üzerindeki "Algısı" olduğunu şu şekilde aktardı; "Akil adamların çıkıp, bütün taraftarı toplaması lazım. Bir barışa ihtiyaç var. Futbol tarafında çok büyük bir dert yok. Fatih hoca var orada. Fatih hoca bütün bahsettiğimiz adamlardan daha üst düzey duruyor şu anda, algısı. O yüzden takımın başında Tudor olsa... Ben bugüne kadar diyordum ki, Tudor olsa, bak problem çıkardı. Ancak, şimdi diyorum ki "İyi ki Fatih hoca var". "İyi ki Fatih hoca varmış" demeli Galatasaray tarafı da."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0