Derbi öncesinde kartlar temizlendi!

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim tarafından ilk 11'in değişilmez oyuncularından olan Badou Ndiaye ve Christian Luyindama'nın sarı kartlardan dolayı cezaya ne zaman takılacakları merak konusuyken bu soru Bursaspor maçı ile birlikte çözüldü.

Süper Lig'de 26.hafta karşılaşmasında Bursaspor ile deplasmanda karşılaşan Galatasaray'da iki yıldız oyuncu Christian Luyindama ve Badou Ndiaye karşılaşmada gördüğü sarı kartlarla milli aranın ardından gelecek hafta oynanacak olan Yeni Malatyaspor karşılaşmasında cezalı duruma düştü. Karşılaşmanın 44.dakikasında yaptığı faul sonrasında Luyindama sarı kart görürken, 46.dakikada Badou Ndiaye rakibine yaptığı faul sonrasında sarı kartla cezalandırıldı. Gördükleri bu kartlar sonrasında iki oyuncu da Fenerbahçe derbisi öncesinde ceza alma ihtimalini ortadan kaldırırken, Bursaspor karşısında sarı kart gören Marcao, Henry Onyekuru ve Emre Taşdemir ise derbi öncesi kart sınırına geldi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0