Sinan Gümüş için İtalyanlardan flaş iddia!

Galatasaray ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Sinan Gümüş için İtalyan basını flaş bir iddia ortaya attı. Teknik direktör Fatih Terim tarafından uzun süredir kadroda değerlendirilmeyen 25 yaşındaki hücum oyuncusunun Serie A kulüplerinden Genoa ile görüştüğü ve imzaların atılmaya yakın olduğu belirtildi.

Sky İtalya'da yer alan habere göre; Galatasaray ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan ve istediği yıllık ücretin yüksek olması nedeniyle yeni sözleşme imzalamayan Sinan Gümüş'ün gelecek sezon için Genoa ile anlaşmaya vardığı iddia edildi. Sinan ve menajerinin bir süredir görüşmelerini sürdürdüğü İtalyan kulübüyle kısa zaman içerisinde sağlık kontrollerinden geçerek, imzayı atacağı ve transferin de resmi olarak duyurulacağı da haberde yer alan ayrıntılar arasında belirtildi.

Bir dönem Galatasaray'da teknik direktör olarak görev yapan Cesare Prandelli'nin teknik direktör olarak görev yaptığı Genoa'da ayrıca eski Galatasaraylı oyuncular Koray Günter ve Goran Pandev forma giyiyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0