Marcao'nun ağzını bıçak açmadı!

Erzurumspor karşısında yaptığı büyük hata sonrasında yenilen golün sorumlusu olan Brezilyalı savunma oyuncumuz Marcao, karşılaşmanın ardından kelimenin tam anlamıyla yıkım yaşadı. 23 yaşındaki Brezilyalı oyuncu dönüş yolculuğunda hiç kimseyle konuşmazken, teknik direktör Fatih Terim geldiği günden beri performansını takdir ettiği oyuncusuyla özel olarak görüştü.

Basında yer alan haberlere göre; Galatasaray'da takıma katıldığı günden bu yana beğeni toplayan Marcao, hafta sonu oynanılan Erzurumspor maçında rakibini kaçırınca takımının gol yemesine ve zorlu deplasmanda iki puan bırakmasına sebep olan isimlerin başında gösterilirken, teknik direktör Fatih Terim oyuncusuna sahip çıktı. Brezilyalı genç oyuncuya zamanlama ve pozisyon alma konusunda özel antrenman yaptırmayı düşünen deneyimli teknik adam, dönüş yolculuğunda ağzını bıçak açmayan 23 yaşındaki oyuncuya mental olarak da destek oluyor. Ağır eleştirilen alan ve morali bir hayli bozulan Brezilyalı stoperle yolculuğun ardından Pazartesi günü bir görüşme yapan tecrübeli hocanın "Konuşulanlara kulağını kapat. Ben senden çok memnunum, böyle devam et. Golde tüm takımın hatası vardı" dediği öğrenildi. 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0