Martin Linnes: Galatasaray'da kalmak istiyorum..

Galatasaray ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan ve halen yeni sözleşme imzalamayan Norveçli savunma oyuncusu Martin Linnes ülkesi basınına açıklamalarda bulundu. Hakkında çıkan spekülasyonların doğru olmadığını belirten Linnes, kalmak istediğini bir kez daha beyan etti. Martin Linnes'in açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Bu konuda (Beşiktaş'a transferi hakkında) ben hiçbir şey duymadım. Eşim arayıp bu söylentiler doğru mu diye sordu. O da merak etmiş. Neler olduğunu ben de bilmiyorum. Bazen ne konuşulduğunu hiç bilemezsiniz. Çevremdekileri düşünmeden önce kendimi düşünmek zorundayım. Galatasaray'da kalmak istiyorum. Bunun gerçekleşmesini umuyorum. Bunu hak ediyor muyum yoksa etmiyor muyum sezon sonunda göreceğiz.

Galatasaray yönetimi Martin Linnes'in mevcut olan yıllık 950bin Euro'luk maaşında artışa giderek, Norveçli oyuncuya da 3 yıllık sözleşme teklif edileceği iddia ediliyor. Linnes bu sezon sarı-kırmızılı formayla toplamda 26 maça çıkarken, bu karşılaşmalarda 2 gole imza attı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0