Bruma için sıcak temas!

Devre arasında Garry Rodrigues'i bonservisiyle satan, sezon sonunda kiralık sözleşmesi sona erecek olan Henry Onyekuru'nun yerine de şimdiden oyuncu aramaya başlayan Galatasaray'da gündeme flaş bir isim geldi. Sarı-kırmızılı yönetim, teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda RedBull Leipzig takımında istediği süreleri bulamayan Portekizli kanat oyuncusu Bruma için kiralama teklifi yapmaya hazırlanıyor.

Portekiz basınında yer alan haberlere göre; Galatasaray gelecek sezon için Alman ekibi Leipzig de teknik direktör Ralf Rangnick ile yıldızı bir türlü barışmayan eski yıldızı Portekizli kanat oyuncusu Bruma için nabız yoklamaya başladı. Haberin içeriğinde Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim’in eski öğrencisini bizzat aradığı ve halini hatırını sorarak "yeniden benimle çalışır mısın?" dediği bilgisine yer verildi. 2017 yazında 14milyon 250bin Euro bonservis bedeliyle Alman ekibine satılan Bruma’nın da ayrılmayı düşündüğü ve yeniden Galatasaray'a dönmeye sıcak baktığı belirtildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0