Mbaye Diagne'de çıkık var!

Galatasaray'ın devre arasında kadrosuna büyük umutlarla transfer ettiği ancak oynadığı karşılaşmalarda gol yollarında suskun kalan Senegalli forvet oyuncusu Mbaye Diagne, milli takımıyla oynadığı karşılaşmada sakatlanarak camiada endişe yarattı. Golcü oyuncunun tedavi süreci için İstanbul'a gelmesi beklenirken, Senegal Futbol Federasyonu'ndan sakatlığıyla ilgili resmi açıklama geldi.

Senegal milli takımının Mali ile oynadığı hazırlık karşılaşmasında ilk 11'de görev yapan ancak 62.dakikada sakatlığı sebebiyle yerini Konate'ye bırakan Mbaye Diagne, sakatlandığı pozisyonun ardından yerden kalkamamış ve sedyeyle sahayı terk etmişti. Ceza sahasına gelen ortaya kafayla vurmak isterken yere ters düşen golcü oyuncunun Dakar'da yapılan ilk kontrollerinde "kürek kemiği ve köprücük kemiğinin bağlanma bölgesinde birinci aşama çıkık tespit edildiği" resmi olarak Senegal Futbol Federasyonu tarafından açıklanırken, Diagne'nin tedavi süreci İstanbul'da devam edecek.

Mali karşılaşmasının ardından sosyal medyadan "Elhamdülillah, iyiyim." mesajı yayınlayan Diagne'nin sakatlık sürecinin ne kadar süreceği ve sahalara dönüş tarihi İstanbul'da yapılacak detaylı kontroller sonrasında belli olacak. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0