Türkiye Kupası'nda maç programı açıklandı..

Ziraat Türkiye Kupası'nda şampiyonluğun bir numaralı adayları arasında yer alan Galatasaray'ın yarı finaldeki rakibi Yeni Malatyaspor olurken, yarı final serisinin maç programı federasyon tarafından açıklandı. 

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan resmi açıklamada, daha önce gerçekleştirilen kura çekimindeki maç sıralaması geçerli kılınırken maç programı da belli oldu. Buna göre Galatasaray yarı finalin ilk maçında 2 Nisan Salı günü saat 20:00'de rakibini Ali Sami Yen Arena'da ağırlarken, serinin rövanşı 25 Nisan Perşembe günü saat 20:00'de deplasmanda oynanacak.

Fatih Terim'in öğrencileri, çift maçlı eleminasyon sisteminde oynanacak olan yarı final serisinde Yeni Malatyaspor'u geçmesi durumunda Türkiye Kupası finalinde Akhisar Belediyespor - Ümraniyespor eşleşmesinin galibi ile karşılaşacak. Kupanın finali 16 Mayıs 2019 tarihinde Sivas 4 Eylül Stadı'nda oynanacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0