Metin Aslan: İbrasızlığın teyidini almak istedim..

Galatasaray'da hafta sonu gerçekleştirilen ve Mustafa Cengiz başkanlığındaki yönetimin idari açıdan ibra edilmemesi ile sonuçlanan Genel Kurul'da başkanlık yapan Metin Aslan gündemdeki konularla ilgili olarak A Spor'a açıklamalarda bulundu. İlk oylamada ibrasızlık sonucu olması nedeniyle ikinci kez teyit almak istediğini belirten Aslan'ın açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Ben bir ibrasızlık kararından dolayı mutlu olacak bir Galatasaraylı değilim. Her Galatasaraylı o gün ortaya çıkan manzaradan dolayı mutsuzdur. İki tarafın karşılıklı tezahüratları... Oradaki o manzaradan dolayı çok üzüldüm. Biz oylamayı yaptık. Ben oylamada yerimde oturdum ve 6 arkadaşımı ise salonun belli bölgelerine gönderdim. Biz oylamayı parça parça öğrendik. Bana rakamlar verildi ve biz bunları herkesin önünde topladık. Taraftarları bölmeden yaptığımız oylamada da ibrasızlık öndeydi. Ben ibrasızlığın teyidini almak istedim. Ben sadece bu sebeple ikinci kez oylama yaptım. Çünkü bu travmatik bir olay. 

Mahmut Recevik, "Tebrikler Metin, ilk oylamada evet oyları fazlaydı" diyerek ironi yaptı. Ben oradaki genç arkadaşıma "Ne oldu" diye sordum. Oradaki bayan arkadaş yaratılan manzaradan sonra korkuyor. Bana neticede geldi. İlk oylamada olandan daha fazla ibrasızlık kararı çıktı. İlk oylama ibrasızlık, ikincisi ise ibrasızlık. Yönetim kapalı oylamayı, ikinci oylamanın ardından istedi. İki kez ibrasızlık kararı çıkmış, bir daha kapalı oylama isteseydim doğru olmazdı.

Oylar arasında anlamsızlık olursa, çelişkili bir hal olsaydı kapalı oylamayı sunacaktım. Başta neden kapalı oylamaya gitmedim? Dünyanın hangi siyasal partisinde yönetimler gizli oyu tercih eder? İlk başta kapalı oy yapsaydım, yönetim karşı çıkardı. Bundan sonrası beni ilgilendirmez. Ben görevimi yaptım ve kararımı verdim. Benim içim çok rahat. Birtakım başka eksiklikleri bizim üzerimizden gidermeye çalışmasınlar. Ben Galatasaray'ın en genç divan başkanıyım. Bundan gurur duyuyorum. Tek derdim Galatasaray'a yeni bir kadro kazandırmak. Aynı isimleri görmekten belki siz de sıkılmışsınızdır. İnan Kıraç ile benim ismimim yan yana gelmesi gülünç bir şey. Lise yıllarımızdan itibaren İnan Kıraç'a muhalif olarak yetiştik. Mustafa Cengiz'in seçilmesi için bildiriyi yazan kişi benim..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0