Mustafa Cengiz: Camiamıza itidal çağrısı yapıyorum!

23 Mart 2019'da düzenlenen genel kurul sonrası ikinci dönemi idari açıdan ibra edilmeyen Galatasaray başkanı Mustafa Cengiz, konuyla ilgili ilk açıklamasını bugün basın toplantısı aracılığı ile yaptı. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da düzenlenen basın toplantısında Mustafa Cengiz'in açıklamaları ise şöyle..

Cumartesi günü kamuoyunda ve Galatasarayımızda çok tartışma yaratan bir genel kurul tamamladık. Huzur ve bütünlük içinde başlayan genel kurulun aynı şekilde devam ederek bu tartışmalara mahal vermeyecek şekilde neticelenmesini arzu ederdik fakat öyle olmadı. Yönetimimiz, mali anlamda genel kurulumuzun da tasvip ettiği, yadsınamayacak başarılara imza attı. Bunların ardında yapılan idari reformların olduğunda şüphe yoktur. Mali, sportif ve idari yapılanmanın sistematize edilmesi için nasıl gayret ettiğimizi bilirler.

Şampiyonluklara yürüdüğümüz süreçte bu tartışmaların kulübümüze vereceği zararlar düşünüldüğünde camiamıza itidal çağrısı yapıyorum. Galatasaray Spor Kulübü Başkanı olarak tüm kamuoyuna açıkça ilan ediyorum ki bana oy veren-vermeyen herkesin başkanıyım. Bu andan itibaren, Galatasaray'ın yüce menfaatleri ve Galatasaray'ı Galatasaray yapan değerlerin korunması uğruna gereken her şeyin yapılacağından camiamızın şüphesi olması. Gereken her türlü önlem alınacaktır. Görevimizin başındayız.

Son genel kurulda haksız şekilde alınan kararlara karşı hukuki mücadelemize tüm alanlarda ve boyutlarda sürdüreceğiz ve girişim yapacağız. Tüm Galatasaraylılar müsterih olsun, emanetiniz emin ellerdedir.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0