Selçuk İnan'a yeni sözleşme geliyor..

Geçtiğimiz sezon teknik direktör Fatih Terim'in göreve gelmesinin ardından kadrodaki yerini yavaş yavaş kazanmaya başlayan ve bu sezon özellikle ligin ikinci yarısında forma şansı bulan Selçuk İnan, sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini uzatmak için Galatasaray yönetimiyle masaya oturmaya hazırlanıyor. 

8 yıldır Galatasaray’da oynayan ve sarı kırmızılı kulüpte büyük başarılara imza atıp, bu süre içerisinde 11 kupa kaldıran Selçuk İnan bir sezon daha Galatasaray'da kalmak istiyor. Son haftalarda ortaya koyduğu performansla Fernando’yu unutturan Selçuk’un yönetimle masaya oturduğu belirtilirken, Galatasaray yönetiminin 34 yaşındaki oyuncuya yıllık 900bin Euro önereceği iddia edildi. Özellikle devre arasında İtalyan kondisyoner Bartali’nin gelişiyle fizik açısından hazır bir görüntü veren ve hareketli futboluyla alkış toplayan Selçuk İnan ilerleyen yaşına rağmen bu sezon 25 maça çıkarken, oyuncunun bu maçlarda 2 gol - 2 asist yapması Fatih Terim’in de elini güçlendiriyor. Deneyimli teknik adamın "kadroda olması bize güç katar" ifadesini belirttiği deneyimli oyuncu daha önce yaptığı açıklamalarda futbol hayatını Galatasaray'da bitirmek istediğini ve rakamsal konularda da her türlü fedakarlığa hazır olduğunu belirtmişti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0