Fatih Terim'den takıma sert çıkış: Kendinize gelin!

Süper Lig'de deplasmanda karşılaştığı Erzurum deplasmanında 2 puan bırakan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim dönüş yolculuğunun ardından oyuncularına sert şekilde uyarılarda bulundu. Zorlu deplasmanda ortaya konulan futboldan hiç memnun olmadığını belirten Fatih Terim, takımın tecrübeli ismi Fernando Muslera hakkında da kaleci antrenörü Claudio Taffarel ile görüşecek.

Hafta sonu Erzurumspor karşısında alınan beraberliğin ardından Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, oyuncularımıza sitem dolu uyarılarda bulundu. Erzurumspor karşısındaki oyundan memnun olmayan deneyimli teknik adamın "1 haftadır bu maç için sizi uyarıyorum ama sahaya bakınca bu formaya yakışan, aldığı paranın hakkını veren oyuncular göremiyorum." dediği kaydedildi. Terim'in ayrıca şampiyonluk yarışının sona ermediğini ve herkesin kendine çekidüzen vermesi gerektiğini söylediği belirtildi. Deneyimli teknik adam şampiyonluk yolunda hata istemediğini belirtirken, oyuncularını sert bir şekilde uyarırken "Bu artık son olsun. Bundan sonra kayıp istemiyorum. Herkes kendine gelsin. Ortada 30 puan var. 30 puanı alırsak, şampiyon oluruz." dediği ifade edildi.

Deneyimli hocanın, en çok Henry Onyekuru ve Sofiane Feghouli'nin performansına sinirlendiği vurgulandı. İki oyuncuya maç öncesinde servis yapmaları yönünde uyarılarda bulunan İmparator'un, bencil oyun sonrasında iki isme çok sinirlendiği iddaa edildi. Öte yandan Terim'in, son dönemde performansında gözle görülür bir düşüş gözlenen Fernando Muslera için de kaleci antrenörü Taffarel ile görüşeceği ve oyuncunun durumu ile iglili bilgi alacağı belirtildi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0