Serdar Aziz'e ihtarname: Parayı öde!

Galatasaray'da ara transfer döneminde teknik direktör Fatih Terim tarafından kadro dışı bırakılan ve transferin son günü sözleşmesi 2.3 milyon Euro tazminat karşılığında feshedilen Serdar Aziz için yönetim harekete geçti. Tecrübeli oyuncunun ayrıldıktan sonra 3 aydır herhangi bir ödeme yapmaması üzerine Galatasaray yönetimi oyuncuya ihtarname gönderdi.

Fotomaç gazetesinde yer alan habere göre; ara transfer döneminde Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye imza atan Serdar Aziz'le ilgili sarı kırmızılı kulüpten şok bir hamle geldi. Bugüne kadar hep futbolcuların, kulüplere paralarını tahsil etmek için ihtraname çektiğine şahit olduk. Bu defa ise sürpriz bir gelişme yaşandı. Galatasaray yönetimi devre arasında 2.3 milyon euro tazminat ödemesi durumunda takımdan ayrılmasına izin verdiği Serdar Aziz'in menajerine, "sözleşmede yazan tazminatı öde" uyarısı gönderdi. 

Belirlenen süre içinde Serdar Aziz'in tazminatı ödememesi durumunda Galatasaray yönetiminin işlem başlatacağı hatta konuyu UÇK'ya (Uyuşmazlık Çözüm Kurulu) bile taşıyabileceği belirtiliyor.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0