STSL | Galatasaray'dan müthiş dönüş!

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Galatasaray deplasmanda Bursaspor'u 2-0 geriye düşmesine rağmen 3-2 mağlup etmeyi başardı. Cimbom bu sonuçla lider Başakşehir ile arasındaki puan farkını 6'ya indirdi. 

Zorlu randevuya kötü başlayan 15. dakikada Sakho'nun golüne engel olamadı. İstediği oyunu oynayamayan sarı kırmızılılar, 41. dakikada Saivet'in attığı golle 2-0 geriye düştü. İlk yarının sonunda Badou Ndiaye'nin golüye farkı 1'e indiren Cimbom, soyunma odasına 2-1 geride girdi. 

İkinci yarıya hızlı başlayan Fatih Terim'in öğrencileri 55. dakikada Mbaye Diagne'nin penaltıdan attığı golle skoru eşitledi. Rakip kalede baskıyı arttıran Cimbom, 63. dakikada Sofiane Feghouli'nin şık golüyle 3-2 öne geçti. Oyunun kontrolünü elinde tutan Galatasaray, 81. dakikada Onyekuru ile bir gol daha buldu ancak gol VAR incelemesi nedeniyle geçersiz sayıldı. Kıran kırana geçen maçta Galatasaray rakibinin beraberlik golünü bulmasına izin vermedi ve zorlu deplasmandan 3-2 galip ayrıldı.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0