Aslan'ı götüren süper üçlü!

Ligin ikinci yarısına hızlı başlayan ve şu ana kadar 7 galibiyet - 2 beraberlik ile devam eden Galatasaray'ı üç isim sırtlıyor. Özellikle ligin ilk yarısındaki performansıyla eleştirilen Fernando Muslera şampiyonluk modunu tekrar açtı.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Başakşehir kaçmaya çalışıyor, Aslan ise sonuna kadar savaşacağını gösteriyor. Galatasaray, özellikle sezonun ikinci yarısında formunu iyice artırdı. Ancak alınan galibiyetlerde 3 isim özellikle ön plana çıktı.. Fernando Muslera, geçtiğimiz hafta elde edilen 5-0’lık Antalya galibiyetinde 7 kurtarışla yıldızlaşmıştı. Uruguaylı file bekçisi, dün de Bursa’nın tehlikeli atakları karşısında yine kritik toplar çıkarttı. Aslan’ın hücum hattında Belhanda&Feghouli iş birliği, rakiplerin korkulu rüyası haline geldi.

20. haftaki Alanya maçıyla birlikte Aslan’ın müthiş ikilisi adeta coştu. Feghouli, son 7 lig maçında tam 6 kez fileleri sarstı, Kasımpaşa maçında kariyerinde ilk kez hat-trick yaptı. Cezayirli yıldız 2 golün de hazırlayıcısı oldu. Belhanda ise aynı süreçte 4 defa fileleri sarsarken, 4 de asist yaptı. Bu ikilinin muhteşem istatistikleri, Galatasaray’ın şampiyonluk umutlarını korumasında büyük etken oldu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0