Terim'in gözü gurbetçilerin üzerinde!


Galatasaray'da yönetimin idari ibrasızlığı sonrasında camiada seçim tartışmaları sürerken, teknik direktör Fatih Terim'in durumu netlik kazanmamasına rağmen gelecek sezon için transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Süper Lig'de ve Ziraat Türkiye Kupası'nda da şampiyonluk mücadelesini sürdüren Galatasaray'da teknik heyet, scout ekibinin önerdiği 4 gurbetçi oyuncunun yakından takip edilmesini istedi.

İdari açıdan ibra edilmeyen Mustafa Cengiz yönetimi, seçim süreciyle ilgili hukiki prosedürlerle uğraşırken, teknik direktör Fatih Terim transfer çalışmalarına devam ediyor. İbra krizine rağmen teknik direktör Fatih Terim'in gelecek sezonun çalışmalarını sürdürdüğü ve bu doğrultuda sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan gurbetçi 4 isim takibe alındı. Bir süredir yurt içinde ve dışında yerli oyuncu izleyen sarı-kırmızılı ekibin scout ekibi 4 isim belirledi. U21 Milli Takımı'nda da görev yapan dört oyuncu yakından takip edilerek, teknik direktör Fatih Terim'in nihai kararı doğrultusunda gelecek sezon takıma kazandırılacak.

Galatasaraylı yetkililerin takip ettiği 4 gurbetçi isim şu şekilde;
Hikmet Çiftçi - 1998 doğumlu orta saha oyuncusu Köln II takımında forma giyiyor. Hikmet bu sezon Regionalliga West organizasyonunda 14 maçta görev yaptı.

Murat Sağlam - 1998 doğumlu orta saha oyuncusu Wolfsburg II takımında forma giyiyor. Murat bu sezon  Regionalliga Nord organizasyonunda 19 maçta görev yaptı.

İlker Yüksel - 1998 doğumlu forvet oyuncusu Greuther Fürth II takımında forma giyiyor. İlker bu sezon Regionalliga Bayern organizasyonunda 23 maçta görev yaptı ve 6 gol - 5 asistle oynadı. 

Ahmet Canbaz - 1998 doğumlu sol kanat oyuncusu Werder Bremen II takımında forma giyiyor. Ahmet bu sezon devre arasında Werder Bremen'e katılırken, sezonun ilk yarısında da Eintracht Braunschweig forması giymişti. Genç oyuncu çeşitli turnuvalarda 20 maçta görev yaptı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0