Yönetimden UEFA'ya güvence!

Galatasaray'da geçen hafta gerçekleştirilen Genel Kurul'un ardından hareketli günler yaşanmaya devam ediyor. Genel Kurul sonrasında konuyu yargıya taşıyacaklarını ve görevlerinin başında olduklarını belirten başkan Mustafa Cengiz, sezon başında FFP anlaşması imzaladığı UEFA'yla da durum değerlendirmesi yaptı.

Mali yönden ibra edildikten sonra, idari açıdan onay alamayan başkan Mustafa Cengiz ve yönetiminin durumu merak ediliyor. Galatasaray'daki süreci yakından takip edenler arasında, sezon başında FFP anlaşması imzalayan ancak sezon ortasında tekrardan değerlendirmeye alan UEFA da var. Mevcut idarecilerle anlaşma yapan UEFA, yönetimin durumunun belirsiz hale gelmesi üzerine son durumu sordu. Sarı-kırmızılı idareciler, işin daha mahkeme süreci olduğunu kaydederken ayrıca işleyişte ve yapılan anlaşmalarda herhangi bir değişiklik bulunmadığını da bu kuruma iletti. Tüm ödemelerin gününde yapılacağının bilgisi paylaşıldı.

Galatasaray yönetimi, UEFA'yı konuyla ilgili bilgilendirirken "Mahkeme lehimize sonuçlanırsa yaptığımız anlaşmayı aynı şekilde sürdüreceğiz. Aksi yönde gelişirse ise yeni seçilecek başkan da zaten yapılan bu anlaşmalara uymak zorunda.." ifadelerini kullandı. Sarı-kırmızılı kulüp, UEFA'ya şimdilik bu sözlerle ikna ederken süreçle ilgili bilgilendirmeye devam edeceklerini de belirtti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0