Younes Belhanda için çarpıcı iddia!

Fas milli takımıyla Afrika Kupası elemelerinde mücadele eden ve sonrasında da Arjantin ile oynanılan hazırlık karşılaşması için milli takım kampında bulunan Younes Belhanda, milli aranın ardından takıma katılırken ülkesi Fas'ta çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Fas'ta yayın yapan LE7TV kanalında yer alan habere göre; Fas'ın ev sahipliğinde Arjantin ile oynanılan karşılaşmada 87 dakika görev yapan Younes Belhanda karşılaşmanın ardından takım arkadaşlarıyla beraber gece eğlenmeye çıktı ve milli takımın konakladığı otele gece yarısı döndü. Sabah saatlerinde uyanamadığı için İstanbul'a dönüş uçağını kaçıran 29 yaşındaki yıldız oyuncunun, federasyon yetkililerinden bilet ayarlamalarını istedi. Çarşamba günü İstanbul'da olması beklenen Younes Belhanda'nın bir günlük rötarın ardından İstanbul'da olduğu ve akşam antrenmanında takımla birlikte çalışmalara başladığı belirtildi.

Fas medyasında yer alan haberlerde ayrıca, Belhanda'nın yanı sıra Fas milli takımındaki bir çok oyuncunun Arjantin karşılaşmasının ardından Tangier şehrinde gece geç saatlere kadar eğlendiği ve milli takımın konakladığı otele de gece yarısında döndüğü belirtildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0