3 büyük fedakarlık..

Süper Lig'e verilen yaklaşık 15 günlükmilli aranın ardından Türkiye Kupası'nda yarı finalin ilk maçında Yeni Malatyaspor'u evinde ağırlayan Galatasaray'da üç oyuncunun fedakarlığı teknik heyetin takdirini kazandı. 

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray’da oynamaları zor görünen Fernando Muslera, Younes Belhanda ve Mbaye Diagne dün sahada yerlerini aldı. Senegal Milli Takımı’nda omzundan sakatlanan ve hafta boyunca özel bir bandajla çalışan Mbaye Diagne, büyük bir fedakârlık yaparak Malatyaspor karşılaşmasına ilk 11’de başladı. Fatih Terim'in durumunu son ana kadar kontrol ettiği, hem sağlık ekibinin onay vermesi hem de oyuncunun oynamayı kabul etmesiyle kadroya aldığı tecrübeli futbolcu, ilk 11'de başladığı karşılaşmada 78 dakika sahada kaldı. Fedakârca mücadele etmesine rağmen hücumda etkili olamayan Senegalli yıldız, hafta sonu ligdeki Malatya mücadelesine de 11’de başlayacak.

Belindeki ağrılar nedeniyle son antrenmana katılmayan ve günü tedaviyle geçiren kaleci Fernando Muslera ile gıda zehirlemesi geçiren Younes Belhanda da maç günü oynamak istediklerini teknik direktör Terim’e iletti. Bunun üzerine tecrübeli teknik adam üç oyuncusuna da ilk 11’de şans verdi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0