Gomis ve Rodrigues için 7 milyon bekleniyor!

Galatasaray yönetimi geçtiğimiz sezon şampiyonlukta başrol oynayan Bafetimbi Gomis ve Garry Rodrigues'in satışı sonrasında takımda önemli bir revizyon gerçekleştirirken, Suudi Arabistan kulüpleriyle ödeme konusunda sıkıntılar yaşıyor. 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Süper Lig'de geçen sezon şampiyonluğa damga vuran Bafetimbi Gomis ve Garry Rodrigues'i sezon içerisinde Suudi Arabistan ekiplerine satan Galatasaray oyuncularından alacağı bonservis gelirlerini temin etmekte sıkıntı yaşıyor. Sezon başında Bafetimbi Gomis için 6 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Al-Hilal kulübüyle anlaşan Galatasaray, son taksit olan 2 milyon Euro'yu hala alamadı. 

Devre ortasında da Suudi Arabistan takımlarından El-Ittihad ile Garry Rodrigues'in transferi için anlaşan ve bonservis olarak 9 milyon Euro'luk rakamda anlaşan Galatasaray, bu anlaşmadan da 5 milyon Euro'luk taksidini tahsil edemedi. Suudi kulüplerinden toplamda 7 milyon Euro'luk ödeme bekleyen Galatasaray yönetimi, ilgili taraflara resmi olarak ihtar çekti ve konuyu kısa bir süre içerisinde FIFA'ya taşımaya hazırlanıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0