Marcao: Hedefimiz final..

Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı finalin ilk maçında Evkur Yeni Malatyaspor ile evinde golsüz berabere kalan Galatasaray'da karşılaşmanın ardından Marcao basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Brezilyalı oyuncunun açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Bugün bence eksik olan tek şey goldü. Dominant oynayan, baskılı oynayan, pozisyonlar bulan bir Galatasaray vardı. Üçüncü bölgede final dokunuşlarında ne yazık ki istediğimizi yapamadık. İyi bir sonuç almamız gerekiyordu. Bu amaçla sahaya çıkmıştık fakat bunu gerçekleştiremedik. Sonuçta ikinci maç var, Malatya’da bu maçı telafi etme şansımız var. Orada takım arkadaşlarımızla beraber takım olarak en iyi mücadeleyi göstererek finale çıkmak istiyoruz.

Hakem kararları hakkında yorum yapmak istemiyorum. Şu anda gergin bir durumdayız, istemediğimiz bir sonuç aldık. Bazı verilen kararlar, verilmeyen kararları düşününce yanlış yorumlar yapabilirim. Bu duygusallıkla ceza alabilirim. Çok fazla detaya girmek istemiyorum bu konularda. Luyindama oynamayacak ama Galatasaray büyük bir takım. Önemli oyuncularımız, önemli arkadaşlarımız var. Luyindama oynamasa bile biz sahaya 11 kişi çıkacağız. Rakibimizin de deplasmanda oynadığımızda rakip taraftarlarında üstesinden gelebileceğimizi düşünüyorum. O yüzden bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0