Celil Yüksel markaj altında!

Sezon başında teknik direktör Fatih Terim tarafından A takım kadrosunda değerlendirilen ve devre arasında sözleşmesi 2023 yılına kadar uzatılan Celil Yüksel, son haftalarda U21 takımında forma giyerken 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Avrupalı gözlemcilerin radarında yer alıyor. 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; sezon başında teknik direktör Fatih Terim tarafından A takıma monte edilen ve kupa maçlarında sıklıkla forma şansı bulan Celil Yüksel, her ne kadar hafta içerisinde A takımla antrenman yapmasına karşın maç kondisyonunu kaybetmemesi açısından son haftalarda U21 takımının maçlarında forma giymişti. Teknik direktör Fatih Terim'in ilgilendiği isimlerin başında gelen 21 yaşındaki orta saha oyuncusu gelecek sezon için şimdiden bir çok takımın tekliflerine konu olurken, Avrupalı bazı kulüplerin 18 yaşındaki Yunus Akgün de olduğu gibi Celil Yüksel'i de yakından takip ettiği iddia edildi. 

Galatasaray altyapısından yetişen Celil bu sezon A takım formasıyla 6 maçta 290 dakika forma şansı yakalarken, U21 takımında da 8 maçta görev yaptı. Genç orta saha oyuncusu hem merkez hem de defansif orta saha olarak görev yaparken, gelecek sezon düzenli olarak forma giyebileceği bir takıma gitmesi muhtemel görünüyor. Celil'i izleyen takımlar arasında Belçika ve Portekiz kulüplerinin bulunduğu, Galatasaray'a sezon sonunda iyi bir teklif yapması halinde Sarı-Kırmızılıların nasıl bir cevap vereceği merak ediliyor..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0