Terim çözüm arıyor!

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim hafta sonu oynanacak olan Kayserispor maçı öncesinde kadroda değişikliğe gitmeye hazırlanırken, hücum oyuncularının sakatlık durumu teknik heyeti zora sokuyor. Deneyimli teknik adam kurmaylarıyla toplantı üstüne toplantı yaparken, Ali Sami Yen Arena'da herhangi bir kayıp yaşanmasını istemiyor.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Başakşehir'in puan kaybetmesi sonrasında Fenerbahçe derbisinde kaybedilen 2 puanla birlikte şampiyonluk yolunda darbe alan Galatasaray yara sarmaya çalışıyor. Teknik patron Terim, takımın kaybolan şampiyonluk motivasyonunu yerine getirmek için formül arayışında.. Fenerbahçe derbisinde rakibi 10 kişi kalmasına ve 1-0 öne geçmesine rağmen sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrılan Galatasaray'da son iki gündür antrenmanların oldukça keyifsiz geçmesi, tecrübeli hocayı bir hayli rahatsız etmiş durumda. Terim’in bugünkü idman öncesinde oyuncularıyla bir motivasyon toplantısı yaparak, kalan 6 haftayla ilgili görüşlerini aktaracağı öğrenildi.

Şampiyonluk yarışının 5 puanlık farka rağmen bitmediğini düşünen Fatih hoca, kurmaylarıyla beraber toplantı üstüne toplantı yapıyor. Bir yandan Kayserispor analizine başlayan Sarı-Kırmızılılar, diğer taraftan sakat ve cezalıların yokluğunda ilk 11’e doğru dokunuşları yapabilmek adına görüş alışverişinde bulunuyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0