Kayseri'de Galatasaray'ın savunma hattı; Marcao - Donk!

Luyindama'nın kart cezalı olması ve Marcao'nun kadroya geri dönecek olması nedeniyle Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim hafta sonu oynanacak olan Kayserispor maçı için savunma kurgusunda yeniden değişikliğe gidiyor. İki haftadır zorunluluktan dolayı Ryan Donk'u savunmada oynatan Terim, oyuncusunun performansından memnun kalırken Marcao'nun dönüşüyle birlikte Semih Kaya'yı yedek kulübesine çekecek.

Habertürk'te yer alan habere göre; Galatasaray'da savunma tandemi yeniden değişiyor. Kart cezaları nedeniyle Malatyaspor ve Fenerbahçe maçında Luyindama'nın yokluğunda Ryan Donk'u stoperde görevlendiren teknik direktör Fatih Terim, hafta sonu oynanacak Kayseri maçında da Hollandalı oyuncuyu savunmanın göbeğine yazacak. Kart cezasını tamamlayan Brezilyalı savunmacı Marcao ise derbinin ardından yerine geri dönecek. Fenerbahçe maçında sakatlanan Semih Kaya'nın ise performansını yetersiz bulan Fatih Terim, tecrübeli oyuncuyu yedek kulübesine çekecek.

Kasımpaşa'dan önce kariyerinde bir süre stoper olarak forma giyen ve zamanla ön libero mevkisine devşirilen Ryan Donk yeniden eski günlerine dönüyor. Galatasaray formasıyla zaman zaman zorunluluktan da olsa savunmanın göbeğinde forma giyen Hollandalı tecrübeli oyuncu, gerek oyun bilgisi gerekse soğukkanlılığı ile dikkat çekerken hafta sonu oynanacak Kayseri maçında da stoperde görev yapacak. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0